Word jij deel van ons team?

Meer dan ziekenvervoer

Openstaande vacatures

Momenteel hebben we openstaande vacatures voor gemotiveerde rolstoelchauffeurs en ambulanciers NDLZ.

Heb je een passie om mensen te helpen en heb je interesse om terecht te komen in een fijn team in een groeiend bedrijf? Blijf dan onze website en facebookpagina in het oog houden!

Ben jij onze nieuwe ambulancier?Ben jij onze nieuwe rolstoelchauffeur?

Ambulancecentrum Antwerpen is een jong en dynamisch bedrijf dat op een duurzame manier wil verder groeien. Goede ambulanciers en hulpverleners-ambulancier zijn dan ook steeds welkom voor een spontane sollicitatie, ook indien er geen vacatures openstaan.

Solliciteer nu!

Ambulancecentrum Antwerpen bvba voert een actief diversiteitsbeleid en waakt over gelijke kansen, een gelijke behandeling en een gelijke toegang tot de vacatures voor al wie solliciteert. Onze selectieverantwoordelijken hebben ervaring op het gebied van diversiteit en gelijke kansen. Ze zorgen voor een objectieve selectieprocedure. Je gelaatskleur, geslacht, leeftijd of handicap, …, spelen geen rol bij het beoordelen van je competenties. Afhankelijk van de jobinhoud is een medische geschiktheid echter noodzakelijk. Sommige woorden in de jobomschrijvingen staan in de mannelijke vorm voor een betere leesbaarheid. Alle jobs zijn echter zowel voor vrouwen als voor mannen.

Vragen? Contacteer ons even!

Persoonlijk contact werkt nog altijd beter, daarom kan je tijdens de kantooruren steeds op onze administratie terecht of een mailtje sturen om meer info op te vragen.

We helpen je met de glimlach verder!

Neem contact op met onze HR-afdeling

Telefoon:

03 808 14 35

%d bloggers liken dit: